ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

18:30 3/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Η διαδικασία ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την «άλληλ» αντιπολίτευση που θέλει να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης.

Άξονας της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσουν η «αντιπολίτευση της αντίστασης, των εναλλακτικών προτάσεων μέσα στη Βουλή

και της αλληλεγγύης της δοκιμαζόμενες κοινωνίας μας», ανέφερε. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, δήλωσε πως «η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι ουσιαστική, μαχητική, πάντα υπεύθυνη και με αυστηρό έλεγχο και προτάσεις, μια αντιπολίτευση αντάξια του 27% που μας έστειλε στη Βουλή».

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε πως «αν συνεχιστεί η εφαρμογή του μνημονίου όχι μόνο θα απομακρυνθεί η χώρα μας από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και από την ίδια τη ζωή». Υποστήριξε ότι η πολιτική του Μνημονίου «είναι «άκρως καταστροφική και επικίνδυνη και τυχόν παράτασή της οδηγεί στον όλεθρο» και εκτίμησε ότι η έως τώρα στάση των δανειστών δείχνει πως δεν συζητούν κανενός είδους επαναδιαπραγμάτευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα