«Απόρρητη» η λίστα επισκεπτών της Βουλής

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε υπεύθυνη ενημέρωση από τον φρούραρχο ύστερα από όσα έγραψε στο Twitter ο διευθυντής επικοινωνίας του πρωθυπουργικού γραφείου. Ο Γιώργος Μουρούτης ισχυρίστηκε ότι πληροφορήθηκε το πραγματικό όνομα του μπλόγκερ «Πιτσιρίκου», όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε τη Βουλή για να πάρει συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας

την υπόθεση, ο κοινβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, δήλωσε: ««Ο κ. Μουρούτης φακελώνει και αποκαλύπτει τα ονόματα όσων επισκέπτονται το γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Είναι ένα θέμα σοβαρό, ηθικής και πολιτικής τάξης, προστασίας προσωπικών δεδομένων και δημοκρατίας που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές και εγείρει σημαντικά ερωτηματικά».

«Ο Αλ. Τσίπρας έχει δει εκατοντάδες πρόσωπα στη Βουλή και η προσπάθεια να αποδοθούν σε εκείνον οι απόψεις όσων των επισκέπτονται, είναι γελοία, άστοχη και παραπλανητική», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι πρόκειται για υπόθεση με «πολιτική διάσταση, αφορά την Βουλή και την κυβέρνηση γιατί δεν είναι ένας τυχαίος αλλά ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Αντ. Σαμαρά. Η ευθύνη για όσα προκλητικά λέει και πράττει είναι φανερό ότι βαραίνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Keywords
Τυχαία Θέματα