Μπουτάρης: «Θα υποστήριζα ένα νέο κεντροαριστερό σχήμα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνος της Κυριακής» ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για το κλείσιμο της ΕΡΤ τονίζοντας ότι ήταν κακός χειρισμός «Δεν ξέρω αν έβαλε αυτογκόλ ο Σαμαράς, αλλά ήταν ένας κακός χειρισμός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΕΡΤ, όπως και άλλοι οργανισμοί θέλουν αναδιοργάνωση. Η ΕΡΤ ήταν ένα κακό παράδειγμα κακής

κομματικής πελατειακής διαχείρισης σε βάθος χρόνου».

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανέργους από τον ιδιωτικό τομέα και να συζητάμε αν θα απολυθούν ή δεν θα απολυθούν 2.000 και 3.000 άτομα από το δημόσιο τομέα.» υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του και ότι «και σαν όνομα πλέον δημιουργεί προβλήματα σε πάρα πολύ κόσμο.» τονίζοντας ότι«το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε τελείωσε».

«Σήμερα έχω πάρα πολλά ερεθίσματα και προκλήσεις να ανακατευτώ στην κεντρική πολιτική σκηνή» είπε ο Γ. Μπουτάρης προσθέτοντας πως «οποιοδήποτε σχήμα που θα είναι απαλλαγμένο από άλλου τύπου φιλοδοξίες και καταστάσεις, σαφώς θα το υποστηρίξω, αλλά δεν έχω φιλοδοξίες να ηγηθώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα