Χορταστικό 3-3 στο Παγκρήτιο

Με έναν εντυπωσιακό Αντρέα Τάτο, ο οποίος μπήκε κι άλλαξε την εικόνα της ομάδας του, ο Άρης έφτασε μία ανάσα από μία απίστευτη ανατροπή, αλλά ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά με γκολ πριν το τέλος του παιχνιδιού του έδωσε στον Εργοτέλη τον βαθμό (3-3).

Το ματς είχε εκπληκτικό ρυθμό, φάσεις, τρία δοκάρια (για τον Εργοτέλη) και έξι γκολ (όλα στο β’ μέρος). Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα των Μπαντιμπανγκά

και Πελέ στο 62ο και 65ο λεπτό, αλλά ο Τάτος με δύο γκολ και μία ασίστ άλλαξε το ματς και ο Άρης μέσα σε 11 λεπτά (69′-80′) έκανε το 2-3. Στο τέλος, όμως, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν με τον Μπαντιμπανγκά στο 95′ να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (79′ Μπουχαλάκης), Πελέ, Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76′ Βερπακόφσκις), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78′ Αναστασάκος)

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Τσουμάνης, Έλσνερ, Κύργιας, Ψυχογιός, Ηρακλής, Οικονομόπουλος (68′ Τάτος), Νταμαρλής (89′ Πουλίδο), Αγγελούδης (68′ Σταυρούδης), Ουντότζι, Μανιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα