ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

00:50 8/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας, ωστόσο, ότι θα μιλήσει βάσει συγκεκριμένων θεμάτων. Ξεκαθάρισε ότι δεν συνεργάζεται με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών.

Ο Φώτης Κουβέλης

υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της απαγκίστρωσης από τη δανειακή σύμβαση, και θετικός στην παραμονή στην ευρωζώνη και στο ευρώ, όχι όμως και στη καταγγελία του μνημονίου κάτι που όπως είπε θα μπορούσε να οδηγήσει σε πτωχευτικό γεγονός.

Αναγνώρισε ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα για τη συγκρότηση κυβέρνησης και υπογράμμισε ότι δεν θέλει ψήφο ανοχής και εμπιστοσύνης από τον Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Κουβέλης φάνηκε να μη συμφωνεί και για τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια συμφωνία δεν βασίζεται στη λαϊκή βάση που έδωσε και το μήνυμα των εκλογών, ενώ επισήμανε ότι τα δύο αυτά κόμματα έχουν διαφορετική θέση για την άρση των μέτρων που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα