Δεν έγιναν δεκτές οι τροπολογίες για τους πλειστηριασμούς

Πρόκειται για την τροπολογία που κατέθεσαν οι κ. Λοβέρδος και Αηδόνης και όριζε την απαγόρευση των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2014 και μια δεύτερη, που κατέθεσαν οι βουλευτές Σταυρογάννης και Κουράκος και όριζε παράταση του παγώματος έως το τέλος 2016.

Οι τροπολογίες είχαν κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, αλλά η ενσωμάτωσή τους δεν έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό. «Το θέμα είναι σοβαρό. Οι τροπολογίες

δεν θα γίνουν δεκτές. Πρόκειται για ένα μείζονος σημασίας θέμα, στο οποίο η κυβέρνηση θα δώσει λύση στον κατάλληλο χρόνο» δήλωσε ο υπουργός Θεόδωρος Καράογλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι παραμένει πρώτη προτεραιότητα η προστασία των αδύναμων, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση κατανοεί πλήρως «την ευαισθησία των βουλευτών», οι οποίοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα και θα πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση με πρώτο γνώμονα την προστασία των ευαίσθητων ομάδων» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα