ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

15:31 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Γιατροί που χορηγούν πιστοποιητικά για την εγγραφή των μαθητών στα δημοτικά σχολεία της Λαμίας, την «πάτησαν» επειδή δεν εξέδωσε τις σχετικές αποδείξεις  σε ελεγκτή του ΣΔΟΕ.

Ο ελεγκτής ήταν έκπληκτος σε όλες τις συναντήσεις που είχε με τους γιατρούς της περιοχής προκειμένου να συγκεντρώνει τις ιατρικές βεβαιώσεις, διαπιστώνοντας πως κανείς τους (οφθαλμίατρος,  καρδιολόγος, παθολόγος) δεν εξέδωσε απόδειξη.

Ενημέρωσε αμέσως την

Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ οπότε και δόθηκε εντολή προκειμένου να ξεκινήσουν διευρυμένοι έλεγχοι στους γιατρούς που έχουν χορηγήσει πιστοποιητικά στα σχολεία της Λαμίας.

Τα πρώτα αποτελέσματα εντυπωσιακά καθώς δείχνουν ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν εξέδιδαν παραστατικά εισέπρατταν μαύρο χρήμα και πλέον θα φορολογηθούν με συντελεστή 45% για τα εισοδήματα που απέκρυψαν.

Το γεγονός αυτό κινητοποίησε το υπουργείο Οικονομικών όπου έδωσε εντολή σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ να ξεκινήσουν άμεσα ελέγχους σε όλους τους γιατρούς που εμπλέκονται με τις εκδόσεις πιστοποιητικών για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία. Οι έλεγχοι αναμένεται να επεκταθούν και στα πόθεν έσχες των γιατρών

Keywords
Τυχαία Θέματα