«Δεν θα συμβιβαστούμε με τις επιταγές της Μέρκελ»

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για τον ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, λέγοντας ότι ήταν μια άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν από «τα κατεστημένα ΜΜΕ».

Ο ίδιος, είπε ότι «οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάς τόσο πιο βαθιά καρφώνονται» ενώ επιτέθηκε στην τρικομματική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι οι κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλος,

υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην ΕΕ την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρώ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης σε τραπεζίτες υποστηρίζοντας ότι «ταϊζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου».

Ο Π. Καμμένος είπε πως για το κόμμα του «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», πως «έχει καταργηθεί το Σύνταγμα» το οποίο όπως υποστήριξε «δεν λειτουργεί», ενώ τόνισε ότι «τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα και πως η παραγραφή αδικημάτων αρχίζει μετά την εφαρμογή της νομιμότητας».

Κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες «του μεγάλου πατριωτικού τόξου» και αυτούς που αποχώρησαν από το κόμμα του, για να διεκδικήσουν μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες την διακυβέρνηση της χώρας.

Ολοκληρώνοντας είπε ότι όταν το κόμμα του έφερε πριν από καιρό το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων στην επικαιρότητα κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές τους λοιδωρούσαν και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγράψει στον προϋπολογισμό τις αποζημιώσεις εάν πράγματι είναι αποφασισμένη να τις διεκδικήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα