ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Τον δρόμο των εκλογών έδειξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι δεν αισιοδοξεί πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία για κυβέρνηση στις διαβουλεύσεις υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, απέκλεισε το ενδεχόμενο η Δημοκρατική Αριστερά να μετάσχει σε κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο

πολιτικό περιεχόμενο και βάση και ότι θα πρέπει να καταγράφει το μήνυμα της 6ης Μαΐου. Επισήμανε δε ότι δεν είναι δυνατό να απουσιάζει από μια κυβέρνηση συνεργασίας το κόμμα που κατετάγη δεύτερο.

Ερωτηθείς γιατί δεν προχωρά σε κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι δε θα ήταν πρόσφορο το κοινωνικό πεδίο για μια οικουμενική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν προχώρησε στο σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, που θα είχε τη ψήφο ανοχής της ΝΔ και την ψήφο εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτήρισε δε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποχείριο επικοινωνιακών αναγκών και του καταλόγισε κομματικό συμφέρον και μικροκομματικό υπολογισμό.

Τέλος υποστήριξε ότι πρότεινε την οικουμενική επειδή σήμερα στη χώρα δεν δουλεύει τίποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα