Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μετά από δεκαεννέα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, είναι πλέον γνωστό σε όλους για τη σταθερή του συμβολή στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας. Επίτευγμα πολιτιστικής αποκέντρωσης, έχει χαρακτηριστεί πρότυπο και έχει επαινεθεί επανειλημμένως για την παραδειγματική λειτουργία του, τη διαρκή ανάπτυξη και τη σταθερή πορεία του, που το κατατάσσουν σε ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ χορού και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πολιτιστικά γεγονότα. Με το έργο που επιτελούν, το Διεθνές Κέντρο Χορού και το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού έχουν πλέον συνδέσει άρρηκτα την Καλαμάτα

με τον σύγχρονο χορό και την τοπική κοινότητα με τον πολιτισμό.

Όραμα του φεστιβάλ είναι να συνεχίσει ν’ αναδεικνύει την τέχνη του χορού προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο κοινό, να συμβάλλει στην εκπαίδευση των φιλότεχνων και να εμπλουτίζει με κάθε τρόπο τις προσλαμβάνουσες των θεατών από το τοπίο του χορού. Στη συνείδηση όλων όσοι το έχουν επισκεφθεί, το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας έχει καταγραφεί ως μια έντονη καλλιτεχνική εμπειρία και καλλιτεχνικό γεγονός υψηλού επιπέδου, που δημιουργεί ένα μοναδικό πλαίσιο συνύπαρξης καλλιτεχνών και κοινού.

Παραστάσεις και τιμές εισιτηρίων

Παράσταση Rosas στο Μέγαρο Χορού (Κεντρική Αίθουσα) €20,00 (α’ ζώνη), €15,00 (β’ ζώνη – εξώστης), €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο) & €10,00 (ενιαία τιμή γ΄ ζώνης περιορισμένης ορατότητας).

Παράσταση Ultima Vez στο Αμφιθέατρο Κάστρου €20,00 & €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο & β΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας).

Παράσταση Rachid Ouramdane στο Μέγαρο Χορού (Στούντιο) & παράσταση Qudus Onikeku στο ΔΗΠΕΘΕΚ €15,00 & €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο).

Παράσταση Fabián Barba στο ΔΗΠΕΘΕΚ & παράσταση ΖΗΤΑ / Ίρις Καραγιάν στο Μέγαρο Χορού (Στούντιο) €12,00 & €10,00 (φοιτητικό / μειωμένο).

Παράσταση ΥΨΙΛΟΝ / Αγγελικής Στελλάτου στο ΔΗΠΕΘΕΚ & παράσταση Cie Projet 11 / Γιάννης Μανταφούνης & May Zarhy στο Μέγαρο Χορού (Στούντιο). Ενιαίο εισιτήριο και για τις δύο παραστάσεις €12,00 & €10,00 (φοιτητικό / μειωμένο).

Εγκατάσταση βίντεο «ΜΕΣΑ» του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Αμφιθέατρο Κάστρου €8,00 & €5,00 (φοιτητικό / μειωμένο)

Ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στο Σεμινάριο & τα Εργαστήρια του Φεστιβάλ:

- €8,00 για την παράσταση της ομάδας ΖΗΤΑ / Ίρις Καραγιάν και ως ενιαίο εισιτήριο για τις παραστάσεις των ΥΨΙΛΟΝ / Στελλάτου και Cie Projet 11

- €5,00 για την προβολή του «ΜΕΣΑ» του Δημήτρη Παπαϊωάννου

- Δωρεάν η είσοδος στην παράσταση του Fabia΄n Barba

- €10,00 για οποιαδήποτε άλλη παράσταση

H έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (Φοιτητική κάρτα / Κάρτα πολιτισμού / Κάρτα ανεργίας / Κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων / Κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού / Κάρτα ΑΜΕΑ).

Τιμές εισιτηρίων: http://www.kalamatadancefestival.gr/gr/tickets.php. Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα