ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Με σκόρερ τους Ράγιος και Περόνε ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον Πλατανιά στην Τρίπολη και έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Οι γηπεδούχοι ήταν καταφανώς ανώτεροι σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Επέβαλλαν από νωρίς το δικό τους νόμο στη μεσαία γραμμή και άρχισαν να παράγουν ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ παρά μόνο στο 43′ όταν ο Ράγιος νίκησε τον Κηπουρό.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Περόνε εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του Ναβάρο και έγραψε το 2-0 καθιστώντας τον Αστέρα φαβορί

για τη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει με το εξαιρετικό σουτ του Ουτόντζι στο 71′ και να πιέσει χωρίς αποτέλεσμα στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (Καστέλς 85′), Άλβαρες (Καρντάσιο 56′), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ράγιο, Ναβάρο, Περόνε, Ντε Μπλάσις (Φορμίκα 70′).

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τόμας, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (Μιρτσέτα 51′), Ουκά, Ουντότζι, Μπαραγκουδάκης, Αγκιλέρα (Γκονσάλες 51′), Αναστασάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα