ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τρία στα τρία έκανε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τα Ιωάννινα επικρατώντας του ΠΑΣ με 2-1.

Εχοντας νέο σχήμα (με Γκρέκο και Μανωλά να κάνουν τον ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό) οι ερυθρόλευκοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και προβληματίστηκαν από την άμυνα του ΠΑΣ.

Ο Ολυμπιακός

άγγιξε το γκολ στο 39′ όταν η κεφαλιά του Μανωλά σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ένα λεπτό μετά ο ΠΑΣ έκανε ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του με μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι του Ντε Βισέντι.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει στην πρώτη επαφή του με την μπάλα άνοιξαν το σκορ στο 60′. Ο Τζιμπούρ έκανε το 2-0 στο 67′ και ένω όλοι νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε,ο Γεωργίου μείωσε στο 68′ εκμεταλλυεόμενος τη λάθος συνεννόηση των Σιόβα και Κάρολ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ πίεσε, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 92′ με τους Τζάνη και Ντε Βισέντι αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Λίλα (62′ Τζάννης), Πατσατζόγλου (89′ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Γεωργίου (72′ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Γκρέκο (58′ Μήτρογλου), Αμπντούν (73′ Φουστέρ), Μασάδο, Τζιμπούρ (85′ Φέισα).

Keywords
Τυχαία Θέματα