Είναι 105 ετών η γηραιότερη οδηγός και χρήστης του facebook!

Η 105χρονη αποτελεί τη γηραιότερη ενεργό οδηγό της Καλιφόρνια και πιθανότατα όλου του κόσμου, μάλιστα τον Ιανουάριο ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης περνώντας το τεστ χωρίς ούτε ένα λάθος.
Η Κίρχμαϊερ κατέχει το δίπλωμα οδήγησης εδώ και 86 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων πήρε μόλις μία κλήση για παράνομη στάθμευση. Τα μαθήματα οδήγησης για να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα τα είχε κάνει μάλιστα με ένα Ford Model T.
Η Αμερικανίδα προσφέρει επίσης κοινωνικό έργο ως εθελόντρια της

οργάνωσης Direct Relief, για λογαριασμό της οποίας προμηθεύει με δωρεάν φάρμακα εδώ και 40 χρόνια άπορους πολίτες. Χάρη στην κοινωνική της δράση έγινε μάλιστα ιδιοκτήτρια ενός ολοκαίνουριου Honda Civic, το οποίο της δώρισε άγνωστος θαυμαστής της, όταν έγινε γνωστό ότι το 16 ετών βανάκι της ήταν έτοιμο να παραδώσει το πνεύμα. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, χωρίς να κινδυνεύει να μείνει από αυτοκίνητο.
Η υπεραιωνόβια ζει εδώ και δεκαετίες στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και εκτός όλων των άλλων είναι και ο γηραιότερος χρήστης, που είναι δηλωμένος στο facebook. Μάλιστα, την ημέρα που συμπλήρωσε τα 105 της χρόνια, ευχήθηκε να κάνουν 105.000 χρήστες like στη σελίδα της οργάνωσης Direct Relief στο facebook σβήνοντας ένα κεράκι στη μεγαλύτερη εικονική τούρτα γενεθλίων που φτιάχτηκε προς τιμήν της.

Πηγή: autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα