«Είναι καλός ο Σαμαράς»

07:27 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

«Είναι καλός ο Σαμαράς. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο άξιος προσοχής. Αποδεικνύει όμως ότι είναι …», σχολιάζει ο Κωστής Στεφανόπουλος στην εφημερίδα «Real news».

Σχολιάζοντας πάντως την κατάσταση της χώρας κρίνει ότι είναι «πολύ δύσκολα» προσθέτοντας: «Ποτέ ξανά η πατρίδα μας δεν είχε περάσει κάτι ανάλογο». Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τονίζει: «Οι δανειστές είναι όλοι ίδιοι. Έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά και τα θέλουν πίσω».

Αποδίδοντας,

πάντως, την πολιτική ευθύνη στον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κωστής Στεφανόπουλος σημειώνει ότι «ο Αντ. Σαμάράς ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική».

Σε επίπεδο πολιτικών παρεμβάσεων ζητά να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, κρίνει ότι κάποιοι να μπουν στην φυλακή και εξηγεί ότι «η ασυλία δεν είναι ποτέ καλή».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κωστής Στεφανόπουλος υποστηρίζει ότι είναι πολύ καλός στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι «να συγκρούεται με την κυβέρνηση», αλλά εκτιμά ότι είναι δύσκολο να γίνει κυβέρνηση και καταλήγει: «Αν ο κόσμος συνεχίσει να πιστεύει στον αριστερισμό δεν αποκλείεται αν γίνει ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός».

Keywords
Τυχαία Θέματα