ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Με χαρτί και καλαμάρι για κάθε διαφωνία που ανέκυψε ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς τόσο στα εργασιακά όσο και σε άλλα θέματα, ενημερώνει αυτή την στιγμή τους εκπροσώπους των πιστωτών μας μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Στόχος είναι να προετοιμαστεί με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν το Euroworking Group της Πέμπτης και Παρασκευής, το οποίο και πρέπει να ενημερωθεί ποια μέτρα

έχουν κλειδώσει μέχρι τώρα και που “κολλάνε” οι διαπραγματεύσεις.

Νωρίτερα, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών έλεγε πως “η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει στην ψήφιση των μέτρων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Η συμφωνία με την τρόικα δεν μπορεί να περιμένει, από την εκταμίευση της δόσης εξαρτάται η σωτηρία της χώρας”. Και η ίδια πηγή προσέθετε: “Πρέπει να πάνε τα μέτρα στην Βουλή και όποιος τα ψηφίσει”.

Ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου, έριξε τα βέλη του και προς τον Φώτη Κουβέλη για την άκαμπτη στάση που κρατά στα εργασιακά, ενώ για τις ενστάσεις Βενιζέλου σχετικά με τον ειδικό λογαριασμό που φέρεται να ζητά η τρόικα, τόνιζε όλο νόημα ότι “αφορά σε μια ιδέα που έχει ρίξει από την αρχή στο τραπέζι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και δεν την δέχεται κανείς. Ούτε καν η Μέρκελ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα