Εκτός φυλακής οι κατηγορούμενοι για την απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας

14:53 9/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι κατηγορούμενοι που συμπλήρωσαν το 18μηνο ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης αποφυλακίστηκαν με όρους με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Και αυτό γιατί εκ του νόμου δεν μπορούσαν να παραμείνουν άλλο στη φυλακή. Έτσι, θα συνεχίσουν να προσέρχονται πλέον ελεύθεροι και όχι με την «κλούβα» της αστυνομίας στις επόμενες συνεδριάσεις που θα ακολουθήσουν για την υπόθεση αυτή.

Ωστόσο,οι δικαστές κάνοντας δεκτή και τη σχετική εισαγγελική πρόταση με γνώμονα τη διασφάλιση της παρουσίας των κατηγορουμένων μέχρι να

βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου έθεσαν αυστηρούς περιοριστικούς όρους που είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση έξι φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, παραμονή σε συγκεκριμένη κατοικία και απαγόρευση απομάκρυνσης απ;o τον Νόμο Αττικής.

Οι κατηγορούμενοι- στην πλειοψηφία τους γυναίκες που «πολιτογράφησε» την υπόθεση ως… θηλυκή συμμορία- θα περιμένουν τώρα την δικαστική απόφαση από την οποία θα εξαρτηθεί αν στο τέλος της δίκης παραμείνουν εκτός φυλακής ή επιστρέψουν στον Κορυδαλλό μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα