Ενοικιάζονται σύντροφοι προς πενήντα δολάρια την ημέρα

16:42 7/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Καθημερινά δημοσιεύονται δεκάδες αγγελίες ενοικίασης συντρόφων σε κινεζικές εφημερίδες και ιστοσελίδες ενώ σε κάποιες από αυτές περιλαμβάνεται και αναλυτικός τιμοκατάλογος: Η συνοδεία σε δείπνο στοιχίζει πέντε δολάρια την ώρα, ενώ το φιλί στο μάγουλο κοστίζει 8 δολάρια. Εάν ο ψεύτικος σύντροφος μείνει όλο το βράδυ στο οικογενειακό δείπνο, χρεώνει 80 δολάρια εάν κοιμηθεί σε δικό του κρεβάτι, και 95 δολάρια εάν κοιμηθεί στον καναπέ.

Η Ding Na που έχει καταφύγει πολλές φορές σε ενοικιάσεις συντρόφων τονίζει: «Είμαι αρκετά μεγάλη καθώς πλησιάζω τα 30, αλλά είμαι μόνη. Δέχομαι αφόρητες πιέσεις

από την οικογένειά μου. Κάθε συνάντηση μαζί τους είναι ένας εφιάλτης. Οι αδερφές μου, τα ξαδέρφια με ρωτούν γιατί δεν έχω παντρευτεί. Όταν με καλούν σε μια γιορτή δεν θέλω να σηκώσω το τηλέφωνο. Οι οικογένειες θέτουν τελεσίγραφα στις κόρες του να έχουν παντρευτεί μέχρι τα 30».

Σύμφωνα με την

«Φανταστείτε μία σκηνή όπου κάποιοι άνθρωποι κάθονται σε ένα τραπέζι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι κάθονται σε ζευγάρια, ο αδελφός σου με τη νύφη σου, η αδελφή σου με το γαμπρό σου κ.ο.κ. Εάν είσαι ο μόνος που έχεις μείνει ελεύθερος, μπορείς να νιώσεις την πίεση και την απογοήτευση», υπογραμμίζει η Zhou Xiaopeng, σύμβουλος σε υπηρεσίες ραντεβού στην Κίνα. Η ίδια είπε πως και οι άνδρες επιλέγουν την ενοικίαση συντρόφων.

Από την άλλη πλευρά ως αντικείμενο… ενοικίασεως ο Li Le, πωλητής αγροτικών προϊόντων, παραδέχεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα επιλέξει να γιορτάσει το Νέο Έτος μακριά από την οικογένειά του, προσφέροντας τον εαυτό του προς ενοικίαση λέγοντας πως: «Είναι συναρπαστικό. Μπορεί να βρω κάποιαν που να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά μου και αυτό θα μας κάνει και τους δύο χαρούμενους».

Μέχρι στιγμής 30 γυναίκες έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα