Έντεκα συλλήψεις για την δολοφονία Αμερικανίδας τουρίστριας

16:03 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ραντικάλ», στους 11 ανέρχονται οι συλληφθέντες της Σαράι Σιέρα, 33 ετών, μητέρας δύο παιδιών, η οποία είχε «εξαφανιστεί» εδώ και ενάμιση μήνα. Η αστυνομία ανέκρινε αρχικά έναν Τούρκο τον οποίο είχε γνωρίσει η Σιέρα μέσω του διαδικτύου πριν από τέσσερις μήνες και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε προτού χαθούν τα ίχνη της, στις 21 Ιανουαρίου. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στις αρχές.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Τσαπκίν, διευκρίνισε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα στο

κεφάλι. Η εφημερίδα «Μιλιέτ» σε σημερινό ρεπορτάζ της γράφει ότι η Σιέρα έφερε επίσης μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα αλλά δεν ήταν θύμα βιασμού, ούτε ληστείας, αφού οι δράστες δεν πήραν τα κοσμήματά της.

Μια άλλη εφημερίδα, η εφημερίδα «Χουριέτ» αναφέρει ως πιθανό σενάριο η γυναίκα να χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για να μεταφέρει ναρκωτικά, όμως η αστυνομία εκτιμά ότι η Σιέρα δεν είχε εμπλακεί σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα