Έπεσε πυλώνας φωτισμού από το γήπεδο του ΟΦΗ

Από το σημείο δεν περνούσε κανείς, ίσως και λόγω της αργίας της ημέρας, και δεν υπήρχαν θύματα. Να πούμε ότι κάθε Δευτέρα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λαϊκή αγορά, αλλά λόγω της 25ης Μαρτίου σήμερα δεν υπήρχαν πάγκοι.

Από την πτώση του πυλώνα καταστράφηκαν τέσσερα αυτοκίνητα και υπέστη σοβαρές ζημιές η πρόσοψη μίας πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική,

ενώ άρχισαν αμέσως οι εργασίες απομάκρυνσης του πυλώνα. Παάντως κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα γινόταν αν σήμερα δεν ήταν αργία και λειτουργούσε κανονικά η λαική αγορά, ή ακόμη αν ο πυλώνας έπεφτε πριν ή κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα…

Από ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την επανατοποθέτηση του πυλώνα, αφού το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στο Ηράκλειο εξαιτίας των θυελλωδών νοτίων ανέμων που πνέουν. Ειδικότερα, από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» ακυρώθηκαν δύο πτήσεις, ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί τρία αεροσκάφη -δύο της Αegean και το ένα τρίτο που εκτελούσε πτήση από το Τελ Αβίβ και είχαν ως προορισμό το Ηράκλειο- αναγκάστηκαν να κατευθυνθούν προς το «Ελ. Βενιζέλος» λόγω των δυνατών νοτιάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα