ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΥ ΧΑΝΙΑ

Το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς έστειλε επιστολή που ανάβει φωτιές, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα, καθότι ακόμα και μια ώρα κυβερνητικής θητείας από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στα «ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής

Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα: «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»

Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι «τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία» και ότι αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»! Ο Χανιάς γράφει επίσης: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

Κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου «η κυβερνητική προοπτική είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα