Επιτέλους νίκη για την Ξάνθη

Με τον Ονουάτσι να σκοράρει στο 72′ η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού και πήρε το πρώτο της τρίποντο μετά από δύο μήνες και εκείνο το 1-0 επί της ΑΕκ στο ίδιο γήπεδο.

Το ματς στα Πηγάδια δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Λίγες φάσεις, άγχος στα πόδια των παικτών και κακό θέαμα. Λογικό, αφού τόσο η Ξάνθη όσο και ο Λεβαδειακός «καίγονταν» για τη νίκη. Η ομάδα

του Παράσχου είχε μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση και περισσότερες φάσεις, οι γηπεδούχοι όμως ήταν εκείνοι που πέτυχαν το «χρυσό» γκολ με τον Ονουάτσι.

Οι Βοιωτοί λίγο έλειψε να απαντήσουν άμεσα με τον Μεντί να έχει δοκάρι, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους, οι οποίες εντάθηκαν στα τελευταία λεπτά, δεν γλίτωσαν την ήττα στα Πηγάδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Skoda Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Βάλλας, Γούτας (19′ Κομεσίδης), Καζούμπα, Ντάνι, Φλίσκας (46′ Ονουάτσι), Μαρίν, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ακόστα (39′ Ροζέριο), Μαχαίρας, Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα