Τραυματίστηκε ο Πάνος Καμμένος σε επίθεση στην Αμφιάλη

Σύμφωνα πληροφορίες ο κ.Καμμένος ο οποίος επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του, φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος».

Τόσο ο κ. Καμμένος όσο και άτομα της προσωπικής του φρουράς, προπηλακίστηκαν καθ΄οδόν και σύμφωνα με συνεργάτες του, του, «άνοιξε η μύτη του, μετέβη στον χώρο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

για να τον εξετάσει και είναι καλά».

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

Την επίθεση στον Πάνο Καμμένο καταδίκασαν κυβέρνηση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωση της εκφράζει την ελπίδα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του κ. Καμμένου περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.

«Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό» αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα