Επιβλητικός ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή

Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Σάμαρη που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ελλιπή Πανθρακικό στην Κομοτηνή και διατήρησε διαφορά ασφαλείας στην κορυφή της Superleague. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ιγκόρ το γκολ

του Μανωλά. Σαβιόλα και Κάμπελ τα άλλα γκολ των Πειραιωτών.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Μιγκέλ Τόρες με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός πέρασε στο γήπεδο στο 75′ στην θέση του Μανωλά και αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ.

Πλέον, η ομάδα του Μίτσελ επικεντρώνεται στη μεσοβδόμαδη υποχρέωσή της στο Champions League και συγκεκριμένα στη δύσκολη αναμέτρηση στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ειρήσθω εν παρόδω νίκησε 3-0 τη Ρεμς για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84′ Χασομέρης), Κάσες (67′ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Ιγκόρ (93′ Ζδράβος-Ρίζος), Τζάνης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς (75′ Τόρες), Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες (46′ Κάμπελ), Βάις (62′ Μασάντο), Σαβιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα