ΕΠΟ: Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ελληνικής Ομοσπονδίας έκαναν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» οπαδοί έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ και αναζήτησαν τον Γιώργο Δημητρίου, τον υπεύθυνο αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του «τριφυλλιού» εισηγήθηκε τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Ωστόσο, οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν άκαρπες, μια και δεν κατάφεραν να βρουν

τον Γιώργο Δημητρίου και στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Επιτροπή Εφέσεων.

Καταδικάζει η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ καταδίκασε το περιστατικό με το «ντου» οπαδών και ξεκαθάρισε πως οι αδειοδοτήσεις δεν θα εξαφαλιστούν με τραμπουκισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ. Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα