Πιστόλια στο σπίτι του Παππά βρήκε η αντιτρομοκρατική

Το σπίτι στα Ιωάννινα βρίσκεται δίπλα στην επιχείρηση την οποία διατηρούσε ο Χ. Παππάς προτού πολιτευτεί, στην οδό Δωδώνης, στο προάστιο Ανατολή. Έπειτα από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, βρέθηκαν δύο όπλα, σημαίες, ναζιστικά σύμβολα, κράνη του γερμανικού στρατού του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προηγηθεί χθες το βράδυ αυτοψία στους χώρους του σπιτιού, του εισαγγελέα και ανδρών της κρατικής ασφάλειας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν

ότι βρέθηκαν δύο πιστόλια (ένα Colt και ένα δεύτερο από το οποίο είχε αφαιρεθεί ο μηχανισμός) τα οποία πρόκειται να σταλούν στην Αθήνα, για βαλλιστική εξέταση.

Αυτή την ώρα (11:30), οι αστυνομικοί βρίσκονται μέσα στην οικία του Χρήστου Παππά και συλλέγουν ευρήματα, τα οποία τοποθετούν σε χάρτινα μεγάλα κιβώτια.

Να σημειωθεί ότι, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν ευρεία έρευνα και στη Δυτική Αττική για να εντοπίσουν τα όπλα, που χρησιμοποιούνται για στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών της οργάνωσης, όπως αναφέρουν μάρτυρες που έχουν ήδη εξεταστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα