ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:«ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ-ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ»

Στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη επιχείρησε να ρίξει όλες τις ευθύνες για την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Του είχα δώσει ρητή εντολή…άλλωστε ο κ. Διώτης γνώριζε πώς να αξιοποιεί πληροφορίες» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του MEGA

και ζητώντας επιτακτικά το εν λόγο υλικό να έρθει στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.

Μιλώντας για την προσωπική του στάση υποστήριξε ότι λειτούργησε με αίσθηση δημοσίου καθήκοντος παραδίδοντας το στο Μέγαρο Μαξίμου μόλις αντελήφθη ότι το υλικό δεν το είχε κανείς. Χαρακτήρισε μάλιστα πολιτικές χυδαιότητες τις επιθέσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και προσώπων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον προκάτοχό του στο υπουργείο Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου τονίζοντας με νόημα ότι είχε τη λίστα στα χέρια του επί επτά μήνες.

Ο κ. Βενιζέλος κατήγγειλε την προσπάθεια διάλυσης του θεσμικού ιστού της χώρας και του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι «εμείς θα αντέξουμε» στην κοινοβουλευτική ομάδα που συγκαλεί εκτάκτως αύριο για το θέμα υποστήριξε πως δεν θα θέσει θέμα εμπιστοσύνης αλλά είναι ανοιχτός αν τεθεί από άλλους.

Αιχμές άφησε και κατά του κ. Ραγκούση χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει μιλώντας για κάποιους που «νομίζουν ότι μπορούν να εξαγνιστούν γιατί δεν είναι αειπάρθενοι».

Ερωτηθείς πάντως για τον κ. Λοβέρδο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα πορευθούν μαζί.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα