Ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο θέλει ο Μιχελογιαννάκης

17:02 8/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο βουλευτής επιτίθεται στην στρατηγική της πρώην κομματικής του στέγης, της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας καυστικά πως η προσπάθειά του να κάνει «σκορδαλιά χωρίς σκόρδο» είναι εξ αρχής αποτυχημένη.

Ακόμα βάλλει κατά του Νίκου Μπίστη και του άρθρου που πρόσφατα έγραψε για την ενοποιημένη κεντροαριστερά, στην οποία θα μετέχει και «λογικό τμήμα της Αριστεράς», σημειώνοντας πως είναι παράλογο να ανατρέψεις το πολιτικό σκηνικό χωρίς ανατροπή του μνημονίου, διαγραφή

χρέους και απάλυνσης του κοινωνικού πόνου, χαρακτηρίζοντας οπορτουνιστή τον κ.Μπίστη. Δεν σταματά όμως εκεί, καθώς στρέφεται εναντίον και του «καλοπροαίρετα τυχοδιωκτικού», όπως τον αποκαλεί, Πέτρο Τατσόπουλο και συγκεκριμένα κατά της πρότασής του για τη συμμαχία με τη ΝΔ, τονίζοντας πως αποκλείεται να συμμαχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με δυνάμεις που έχουν καταλύσει τη δημοκρατική νομιμότητα, παρά μόνον με μεμονωμένα άτομα του κόμματος.

Καταλήγει κάνοντας έκκληση για τη σύσταση ενός ευρύ αντιμνημονιακού μετώπου, στο οποίο θα συμμετέχουν άτομα διαφορετικών ιδεολογικών καταβολών,πρωτοβουλίες πολιτών, κινήματα που θα έχουν όμως αγάπη για την πατρίδα και να «είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για την εθνική κυριαρχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα