ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Το ενδεχόμενο μετακίνησης της ημερομηνίας τμήματος των πανελλαδικών εξετάσεων σε περίπτωση, όπως είναι και το πιο πιθανό, που οι εκλογές διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου, εξετάζει η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου.

Το πρώτο πράγμα που έκανε σήμερα η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας όταν  μπήκε στο υπουργείο Παιδείας

ήταν να καλέσει σύσκεψη για τις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου.

Στη σύσκεψη με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες,  εξετάστηκε το ενδεχόμενο της μετακίνησης των ημερομηνιών διεξαγωγής τμήματος των εξετάσεων για περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες, 3 ή 4 ημέρες.

Ένα ακόμη ζήτημα που προβληματίζει το υπουργείο,  στην πιθανότητα που μέρος των εξετάσεων μετακινηθεί και φτάσουμε στον Ιούλιο, είναι το ζήτημα της πληρωμής των υπερωριών στους εκπαιδευτικούς.

Ήδη, η υπουργός ζήτησε να μιλήσει με την ΟΛΜΕ, ενώ κάλεσε την οικονομική υπηρεσία του υπουργείου να μελετήσει επακριβώς το κόστος της όλης διαδικασίας. Πάντως, το υπουργείο Παιδείας αναμένει επισήμως την ανακοίνωση της ημερομηνίας εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας, κ. Μπαμπινιώτης, δήλωσε χθες ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα θέμα με τις εξετάσεις και τη διενέργεια των επαναληπτικών εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα