Φιλική νίκη του Ολυμπιακού

14:22 3/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο στο Ρέντη με 2-1. Μήτρογλου και Φετφατζίδης τα γκολ του Ολυμπιακού, ο Σουμπίνιο σκόραρε για τον Ατρόμητο. Μία ελαφριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική υπέστη

ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια του φιλικού και αποχώρησε. Έκανε άμεσα θεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο και τις προσεχείς ημέρες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Αβραάμ, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

Ατρόμητος: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα