Γεωργακόπουλος στο matrix24: Ήμουν έτοιμος

Είναι μόλις 21 ετών (20/05/1992). Έχει λίγες εμπειρίες και περιμένει υπομονετικά να έρθει η σειρά του. Το βράδυ του Σαββάτου, στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, ήρθε. Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, περί ου ο λόγος, έκατσε στο τέρμα του Αστέρα Τρίπολης και κράτησε το μηδέν στην ιστορική ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά, όπου οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 και προκρίθηκαν στον τελικό κυπέλλου.

«Σήμερα έχω καταλάβει τι καταφέραμε. Μέχρι χθες δεν μπορούσα να το πιστέψω», δηλώνει ο νεαρός γκολκίπερ αποκλειστικά στο matrix24.gr και

συνεχίζει: «Είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα αυτά για μένα. Θα πάμε στον τελικό να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ο Γεωργακόπουλος μιλά και για τα όσα έζησα στα 90 και κάτι λεπτά αντιμέτωπος με τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είχα πολύ καλή ψυχολογία. Μπήκα μέσα και ένιωθα ότι κάτι καλό θα συμβεί. Όποτε μου ζητάνε να είμαι έτοιμος προσπαθώ για το καλύτερο. Μπορεί να μην φανώ πειστικός, αλλά δεν είχα καθόλου άγχος. Με βοήθησαν όλοι για να πάρω ψυχολογία. Ανησύχησα μόνο στη φάση με το δοκάρι, αλλά σε γενικές γραμμές ένοιωθα καλά».

Όσον αφορά στον τελικό; Όπως δηλώνει ο τερματοφύλακας του Αστέρα, η ομάδα πηγαίνει ως αουτσάιντερ κόντρα στον τελικό, αλλά αποφασισμένη να διεκδικήσει τις δυνατότητές της: «Θέλουμε στον τελικό να έχουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας. Όσο πιο πολύ Αρκάδες έρθουν τόσο το καλύτερο. Ελπίζω να τους δώσουμε νέα μεγάλη χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα