Για νίκη-πρόκριση στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

12:50 8/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα προβλήματα βέβαια από το στρατόπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδας δεν λείπουν. Ο Μάρκους Μπανκς να μεν ταξίδεψε στη Μάλγα, είναι όμως σαφές ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο έτερος τραυματίας Γάιος Σκορδίλης έμεινε στην Αθήνα ενώ, όπως είναι γνωστό, ο Τζέισον

Καπόνο αποτελεί παρελθόν.

Αγωνιστική επιδίωξη του Παναθηναϊκού στον αγώνα είναι να πάει σε σετ, πέντε εναντίον πέντε επιθέσεις και να μην επιτρέψει στη Μάλαγα να τρέξει. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να μαζέψει τα αμυντικά ριμπάουντ και να έχει γρήγορες επιστροφές στην άμυνα κόντρα σε μία ομάδα που αρέσκεται στους αιφνιδιασμούς.

Πρόσωπο του αγώνα είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος αποχώρησε από τη Μάλαγα πριν από τρεις μήνες για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Οι πράσινοι θα κοντραριστούν αντίθετα με τον Αντι Πάνκο, παίκτη τους μέχρι και τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει δύσκολα με 78-73 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γκιστ ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 3 στα 5 τρίποντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα