Για σένα, Νίκο…

22:44 7/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης και συγκίνησης, το κατάμεστο Αλεξάνδρειο υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη για να τον αποθεώσει στην εκδήλωση της ΚΑΕ Αρης προς τιμήν του. Δεκαεννέα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του, ο Nick the Greek τιμήθηκε όπως του άξιζε, χειροκροτήθηκε γιατί του άξιζε.

«Εχω να συγκινηθώ έτσι από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου. Εδώ είναι το σπίτι μου και ο κόσμος η οικογένειά μου. Η καλύτερη

στιγμή για έναν αθλητή είναι να κρεμιέται η φανέλα του στην οροφή του γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…», μπόρεσε να πει με τα δάκρυα να κυλούν στα μάτια του.

«Εκ μέρους όλων των παιδιών θέλω να πω ότι κάνατε το μπάσκετ ελκυστικό σε όλη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε πολύ. Νίκο ευχαριστούμε», σχολίασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος υπό το άκουσμα «Εσύ Γιαννάκη πάρ’ τους τα μυαλά κι εσύ Γκάλη το κεφάλι».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σχολίασε: «Ο Άρης κατάφερε να επιδράσει κοινωνικά στην πόλη. Όλοι έκλειναν τα μαγαζιά τους την Πέμπτη το βράδυ. Εδώ είμαι σαν προπονητής. Δυστυχώς αργήσαμε να τον τιμήσουμε και από τον Άρη και από την πολιτεία».

Από την πλευρά του, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς σχολίασε στα ελληνικά… «Τους αγαπώ όλους! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Νικ».

Και εγένετο «Nick Galis Hall»

Δεκαεννέα χρόνια μετά το (άδοξο) τέλος της καριέρας του, η ΚΑΕ Αρης αποφάσισε να δώσει στο Αλεξάνδρειο το όνομά του.

Από τώρα και στο εξής το γήπεδο του Αρη αποκτά το όνομα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ. Από τώρα και στο εξής το γήπεδο του Αρη θα ονομάζεται «Nick Galis Hall».

«Θέλαμε να αποκαταστήσουμε την ιστορία. Ο Γκάλης είναι πλέον στο γήπεδό του. Νίκο, εδώ είναι το σπίτι σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα