Για τη νίκη και την πρωτιά ο Παναθηναϊκός

Με νίκη στο φινάλε της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τερματίζει πρώτη στον όμιλό της, προνόμιο που στη θεωρία φέρνει πιο βατούς αντιπάλους στο top-16. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ταξίδεψαν στη Ρωσία δίχως τον τραυματία Λένι Ούκιτς αλλά πήραν μαζί στις αποσκευές τους την αύρα των τελευταίων καλών εμφανίσεων και την αισιοδοξία που αυτές έφεραν.

Το παιχνίδι βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που και η Κίμκι έχει

το κίνητρο της πρωτιάς και αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Είναι όμως σαφές ότι ένας καλός Παναθηναϊκός με προσήλωση στην άμυνα και καλές επιθετικές επιλογές μπορεί να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι πράσινοι στηρίζουν πολλά τόσο στις επινοήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Μάρκους Μπανγκς, όσο και στην αποτελεσματικότητα παικτών όπως ο Μπράμος, ο Μασιούλις, ο Λάσμε, ο Πάνκο και φυσικά ο Σχορτσανίτης. Ρόλο στο ροτέισον του Πεδουλάκη αναμένεται να πάρει και ο Κίτσεν με δεδομένη την απουσία του Ούκιτς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε με 79-67. Προφανώς εκείνο το πάθημα θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για την αποψινή αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα