Για το μεγάλο break στη Βαρκελώνη

14:07 9/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Το να ισχυριστεί κανείς ότι η αποστολή της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη είναι δύσκολη μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί περιττό. Η Μπαρτσελόνα είναι τούτην την ώρα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπης με ρεκόρ στην Ευρωλίγκα 22-2. Στην έδρα τους οι μπλαουγκράνα δεν έχουν ακόμη ηττηθεί κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να τα καταφέρει. Οι πράσινοι έχουν ελπίδες και θα της κυνηγήσουν. Ποντάρουν

πολλά στην εμπειρία του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και στον ενθουσιασμό των υπολοίπων παικτών οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία παίρνουν για πρώτη φορά μέρος σε πλέι οφ Ευρωλίγκας.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ποντάρουν επίσης στην απουσία του Πιτ Μάικλ ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω θρόμβου στον πνεύμονα, αλλά και στην προβληματική κατάσταση που βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς. Ό,τι και αν γίνει απόψε η σειρά θα συνεχιστεί στη Βαρκελώνη την Τετάρτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα μεταφέρεται στην Αθήνα για ένα ή δύο παιχνίδια. Αν χρειαστεί και πέμπτη αναμέτρηση, αυτή θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα