«Γιατρός» χωρίς πτυχίο θεράπευε τον καρκίνο

Ο «ψευτογιατρός» συνελήφθη όταν επιχείρησε να εξαπατήσει ιδιώτη και να του αποσπάσει 9.000 ευρώ, για τη θεραπεία συγγενικού του προσώπου από τον καρκίνο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, κατ’ επάγγελμα οικειοποίηση ιατρικής ιδιότητας και ψευδή δήλωση στοιχείων για την έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

Όπως φαίνεται ο «ψευτογιατρός»είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί με την ψευδή του ιδιότητα και έναν απόστρατο αστυνομικό, ο οποίος τον κατήγγειλε.

Ο αστυνομικός κατήγγειλε ότι

σε μεταξύ τους συνάντηση, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Κ.Α.Τ., καθ΄υπόδειξη του «ιατρού» που ισχυρίστηκε ότι συνεργάζεται με το Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», του απαίτησε το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ, εκ των οποίων τα μισά έπρεπε να δοθούν ως προκαταβολή άμεσα, προκειμένου να επιμεληθεί της θεραπείας συγγενικού του προσώπου.

Μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κανονίστηκε νέα συνάντηση, χθες, στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Τ, προκειμένου να του δοθούν τα έξοδα μετακίνησης και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κατά τη συνάντηση, και τα υπόλοιπα 200 ευρώ στην επαρχιακή πόλη, όπου θα μετέβαινε. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο 54χρονος συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του το προσημειωμένο ποσό των 300 ευρώ.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα