Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Από το πρωί έχει ξεκινήσει νέο μπαράζ επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία σε πολλαπλά επίπεδα.

Ήδη, την χθεσινή μέρα μονοπώλησαν οι επιθέσεις για τον Ιφικράτη Αμυρά και ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης έκλεισε με την ρήση: «Τον λόγο έχει ο Εισαγγελέας». Σήμερα, η μέρα ξεκίνησε με τον χαρακτηρισμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

είναι τριτοκοσμικό κόμμα και ότι στηρίζει το λόμπι της δραχμής. Ο κ. Μιχελάκης άνοιξε και δεύτερο ζήτημα αναφορικά με το μεταναστευτικό και χαρακτηρίζει τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνες και περιθωριακές. Μέχρι στιγμής, η τελευταία ανακοίνωση της Ν.Δ. είναι ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους».

Αναλυτικά, αναφέρουμε ότι στην πρώτη ανακοίνωση της Ν.Δ., ο Εκπρόσωπος Τύπου  Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε τριτοκοσμικό τον ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δηλώσεις του Γιάννη Τόλιου που είπε: «Παλεύουμε για την ανατροπή της Ευρωζώνης».

«Το λόμπι της δραχμής που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, βάλλει, τώρα πια, ευθέως κατά της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας», εξηγώντας ότι: «Σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος, μετά και τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη, δηλώνει στη ΝΕΤ ότι το κόμμα του «παλεύει για την ανατροπή της Ευρωζώνης», αποκαλύπτοντας το πραγματικό όραμα του τριτοκοσμικού αυτού κόμματος».

Αργότερα, χαρακτήρισε επικίνδυνες και περιθωριακές τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση, που εκδόθηκε αναφέρεται ότι: «Ο κ. Τσίπρας, μετά τη δέσμευσή του για νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, δίνοντάς τους ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας, κάνει το επόμενο βήμα. Εξαγγέλλει, σήμερα, ότι θα επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους». Κατέληξε λέγοντας: «Οι πολιτικές του δεν χωρούν σε μια χώρα που πλήττεται από την ανεργία και την εγκληματικότητα. Είναι επικίνδυνες και περιθωριακές».

Στην τελευταία ανακοίνωση σχετικά με τον Ιφικράτη Αμυρά, ο κ. Μιχελάκης υπογραμμίζει ότι: «Είναι θετικό που ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παπαδημούλης παραδέχονται σήμερα ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι στέλεχος μιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ». Συνεχίζει δε λέγοντας: «Χθες ρωτούσαμε τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έδινε επί της ουσίας απάντηση: Γιατί δεν διαγράφει άμεσα το συνεργάτη του και γιατί δεν καταγγέλλει τις επικίνδυνες απόψεις του κ. Αμυρά;», για να καταλήξει: «Η απάντηση σήμερα δίδεται από τον καθοδηγητή του κ. Τσίπρα κ. Ζίζεκ, ο οποίος με σοκαριστικό τρόπο επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα