«Η αδερφή της Φαίης ήθελε να βάλει μπράβους να την χτυπήσουν»

10:28 7/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Η κοπέλα στην κατάθεσή της υποστήριξε ενώ η Φαίη διατηρούσε σχέση δυο μήνες με τον Στεφανάκη, κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με εκείνον και την αδελφή της, Μαριαλένα.

«Καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε... Ρωτούσε την αδελφή της άλλα δεν έπαιρνε απάντηση. Παρακολούθησε τον Στεφανάκη και διαπίστωσε τι γινόταν. Τότε το παραδέχθηκαν και οι δυο. Ο Στεφανάκης είπε στη Φαίη ότι συνευρέθηκε μόνο μια φορά ερωτικά με την αδελφή της και ότι αυτό ήταν όλο. Η Φαίη μου είπε ότι η Μαριαλένα είχε κοιμηθεί μια φορά μαζί τους. Δηλαδή ανάμεσα σε εκείνη και το Στεφανάκη».

Επιπλέον η μάρτυρας υποστήριξε πως

η Μαριαλένα δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. Η ίδια επισήμανε πως είχε ακούσει το Στεφανάκη να λέει στη Μαριαλένα «κόψε τις μ.... γιατί αλλιώς θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω όλη την αλήθεια».

Η μάρτυρας ανέφερε ακόμη πως είχε δει την άτυχη Φαίη χτυπημένη αλλά εκείνη πότε δεν παραδεχόταν ότι την είχε χτυπήσει ο Στεφανάκης. «Μια φορά μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα. Όταν ο Στεφανάκης ξεκαθάρισε τη θέση του και είπε ότι ήθελε να είναι με τη Φαίη τότε η Μαριαλένα ερχόταν στην καφετέρια με τις φίλες της και έκραζε την αδελφή της. Της έλεγαν "ουστ" μέχρι που ο υπεύθυνος του μαγαζιού, της είπε να μην ξανάρθει.Ακούστηκε μάλιστα ότι ήθελε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τη Φαίη επειδή ήταν με τον Στεφανάκη».

Ο νεαρός που μετέφερε μαζί με τον κατηγορούμενο τη Φαίη εκείνη τη μοιραία νύχτα είπε ότι η Μαριαλένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου ταραγμένη. «Στο νοσοκομείο η αδελφή της Φαίης ήταν ήρεμη, δεν ήταν ταραγμένη, ήταν σαν να πήγαινε για καφέ.»

Επίσης υποστήριξε πως η 32χρονη του πρότεινε να πουν ψέματα ότι δηλαδή την βρήκε εκείνος χτυπημένη στην άκρη του δρόμου και την μετέφερε. Του είπε να πουν αυτό το ψέμα για μην ταραχθούν οι γονείς των δύο κοριτσιών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα