Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πρότασή του για τη σωτηρία της ΑΕΚ ανέλυσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο Θωμάς Μαύρος.

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχε την Πέμπτη το μεσημέρι ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος ανέλυσε την πρότασή του για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Αυτή αφορά άνοιγμα λογαριασμού και έκκληση στον κόσμο και στους επιφανείς ΑΕΚτζήδες να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζεται για να βγει η χρονιά.

«Κάνω

άνοιγμα και έκκληση στον κόσμο να έρθει να βοηθήσει. Απευθύνω κάλεσμα στους επιφανείς ΑΕΚτζήδες. Θα έχω το βράδυ συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο και μέχρι τη Δευτέρα θα ανοιχτεί λογαριασμός για να μπουν εκεί τα χρήματα. Για να βγει η χρονιά χρειάζονται 10-12 εκατομμύρια. Αν, για παράδειγμα, συγκεντρωθούν 6-7 θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εχω μιλήσει με τον κ.Νοτιά και έχει αφήσει μια χαραμάδα ανοιχτή για να συμμετέχει στο εγχείρημα. Τον Παππά δεν τον πήραμε γιατί ήξερα ότι δεν έχει καμία διάθεση να μπει και να συνδράμει. Ο Πόλυς Χατζηιωάννου δεν δέχθηκε καν να με συναντήσει».

Ο Θωμάς Μαύρος υποσχέθηκε πως αν δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα, τότε ο καθένας θα μπορεί να πάει να πάρει πίσω αυτά που έβαλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα