Η «ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ» ΠΗΓΕ ΓΙΑ… ΜΠΑΝΙΑ

Σε …διακοπές βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, με μόνο στέλεχος να έχει μείνει πίσω για να συντονίσει την «ανασύσταση» τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Ήδη πάντως, η όλη διαδικασία καθυστερεί, προκαλώντας γκρίνια στα «πράσινα» στελέχη.

Εγκαταλελειμμένο κτήριο θυμίζει η Ιπποκράτους τις τελευταίες ημέρες, με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε διακοπές και μόνο τον Πάρι Κουκουλόπουλο να έχει μείνει πίσω για …βάρδια την επόμενη -«νεκρή» εκτός απροόπτου- εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Στην

Σκόπελο βρίσκεται ήδη για ολιγοήμερες διακοπές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ σε πολλούς άλλους θερινούς προορισμούς μπορεί να συναντήσει κανείς τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το… ραντεβού τους πίσω στην Αθήνα έχει κλειστεί για τις 20 Αυγούστου, οπότε και ανοίγει ξανά η Βουλή, με σειρά δύσκολων νομοσχεδίων να ακολουθούν.

Τελευταίος των …«πράσινων» Μοϊκανών, πίσω στην Αθήνα ο συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, που λειτουργεί εσχάτως ως γραμματέας του κόμματος, και πάντως σίγουρα ως «αντ’ αυτού» του Ευάγγελου Βενιζέλου. Εκείνος θα πρέπει να κλείσει σειρά εκκρεμοτήτων γύρω από την «ανασύσταση» του κόμματος, καθώς οι σχετικές διαδικασίες μέλλουν να ενταθούν άμα τη επιστροφή του προέδρου στο κλεινόν άστυ. Σε αυτήν πάντως, το ΠΑΣΟΚ οδεύει χωρίς να έχει ορίσει ακόμα ούτε τους επικεφαλής των τομέων του, πράγμα που έχει προκαλέσει γκρίνια για… αναιτιολόγητη καθυστέρηση στα στελέχη, κάνοντας τον Χρήστο Πρωτόπαπα να εγχειρήσει στον πρόεδρο ως και σημείωμα με προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις σε κυβέρνηση και κόμμα, λίγο πριν αναχωρήσει για διακοπές. Ο κ.Πρωτόπαπας πάντως φέρεται ως το απόλυτο φαβορί για την θέση του επικεφαλής της Γραμματείας Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου. Αντιστοίχως, επικρατέστερος για επικεφαλής της Γραμματείας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, είναι ο Γιάννης Δατσέρης.

Κατά τα λοιπά, ο Π. Κουκουλόπουλος προγραμματίζει σειρά επαφών με στελέχη όμορων κομμάτων και πολιτικών κινήσεων για μία πρώτη «χαλαρή» συζήτηση μαζί τους, λίγο πριν από την επίσημη πρώτη του «φόρουμ διαλόγου» για την ανασυγκρότηση του χώρου -καλώς ερχόντων των πραγμάτων- τον Σεπτέμβριο. Η πενταμελής επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για το θέμα άλλωστε (Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Νίκος Ανδρουλάκης και Πάρις Κουκουλόπουλος) θα συνεδριάσει εκ νέου το διάστημα 20-25 Αυγούστου, σε μία προσπάθεια να οργανώσει την μεθοδολογία του όλου εγχειρήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα