Η απάντηση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον Καμμένο

«Ω, ναι … τον ψεκάζουν». Αυτό είναι το συμπέρασμα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, που δε διαφώνησε επί της δηλώσεως ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα, αναφερόμενος σε περιπτώσεις τύπου Τσοχατζόπουλου,

Τσουκάτου, ή Μαντέλη, αλλά και στην «κάλυψη» που δέχθηκαν από την Χαριλάου Τρικούπη.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ επέλεξε να απαντήσει με μία αφίσα, που θύμιζε με έναν ιδιαίτερο τρόπο παλιότερες δηλώσεις του κ.Καμμένου, από την εποχή που υποστήριζε πως ο ιδρυτής του κόμματος Ανδρέας Παπανδρέου είναι μέλος της 17 Νοέμβρη, έως και τώρα με την υιοθέτηση της άποψης που ταυτίζει το ΠΑΣΟΚ με εγκληματική οργάνωση.

Τη θεωρία των ψεκασμών, άλλωστε, είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα σε ανακοίνωσή του και το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι είναι «ανίκητη», και υπενθυμίζοντας και αυτό τις δηλώσεις του περί συμμετοχής του Ανδρέα Παπανδρέου στη 17 Νοέμβρη, αλλά και το αίτημά του να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο. Όσο για την επιβεβαίωση εκ μέρους του, των ισχυρισμών Τζιτζικώστα, του καταλόγιζε ακριβώς εξαιτίας των παραπάνω ότι «παραληρηματική συμπεριφορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα