Η απάντηση του ΟΠΑΠ στο δημοσίευμα των Financial Times

«Οι αναφορές του άρθρου των Financial Times, στις οποίες εμπλέκεται το όνομά μου αφορούν επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς». Αυτή είναι η απάντηση του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ ΑΕ Κωνσταντίνου Λουρόπουλου στο δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο υπήρξαν απειλές από τον

Δ. Μελισσανίδη λόγω της συμφωνίας με την Intralot.

Η εφημερίδα αναφέρεται στην προσπάθεια αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση αποτυχίας, θα υπάρξει νέα ένταση με τους πιστωτές της χώρας.

Σύμφωνα με ντοκουμέντα που υποστηρίζουν ότι διαθέτουν οι Financial Times, η Emma Delta απαιτεί μεταξύ άλλων να ακυρωθεί η συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot (αξίας 110 εκατ. ευρώ) για παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού, η οποία υπεγράφη λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία αποκρατικοποίησης. Επίσης απαιτεί να ακυρωθεί η συμφωνία που προβλέπει τη διεξαγωγή του Λόττο για 12 χρόνια, συμφωνία στην οποία επίσης εμπλέκεται η Intralot. Σύμφωνα δε, με email, που επικαλούνται οι Financial Times, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κώστας Λουρόπουλος, έχει κάνει αναφορά σε απειλητικά τηλεφωνήματα, που φέρεται να δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα