Η έκκληση της Βίκης Σταμάτη στους δικαστές

18:04 6/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Η κατηγορούμενη, μέσω του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, ζητά την αντικατάσταση της κράτησής της επικαλούμενη λόγους υγείας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί της, αλλά και το γεγονός ότι από την εξέλιξη της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη με βασικό κατηγορούμενο τον Ακη Τσοχατζόπουλο, έχει αρχίσει να κλονίζεται το εναντίον της κατηγορητήριο.

Η Βίκυ Σταμάτη κάνει έκκληση στην ανθρωπιά των δικαστών εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή τη φορά δεν θα θα την αφήσουν έγκλειστη στις φυλακές

του Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μέσα στις φυλακές το πρόβλημα της υγείας της και καθυστέρησαν να το αντιμετωπίσουν και δεν μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε γιατρούς της επιλογής της αν χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

«Είναι απάνθρωπο να μη δοθεί η ευκαιρία να φροντίσω την υγεία μου σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον , κι όχι στο νοσηρό περιβάλλον της φυλακής , όπου εξαναγκαστικά διαβιώ λόγω της προφυλάκισής μου» λέει η κ. Σταμάτη επικαλούμενη σειρά εξετάσεων και διαγνώσεων δημοσίων νοσοκομείων για να καταδείξει ότι το πρόβλημά της είναι υπαρκτό. Επιπλέον, αφιερώνει ειδικό κεφάλαιο στον ανήλικο γιο της και τις παρενέργειες που έχει η προφυλάκιση και των δύο γονιών του στην παιδική ψυχική του.

Keywords
Τυχαία Θέματα