Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Γερμανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα προημιτελικά του Euro (Παρασκευή, 21:45).

Και τώρα η Γερμανία! Τα «πάντσερ» νίκησαν 2-1 τη Δανία, τερμάτισαν πρώτα στον Β’ όμιλο και θα είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας την προσεχή Παρασκευή (21:45) στα προημιτελικά του Euro.

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 19′

με τον Ποντόλσκι, οι αξιόμαχοι Δανοί ισοφάρισαν στο 23′ με τον Κρον-Ντέλι, αλλά η ομάδα του Λεβ έκλεισε με τρεις νίκες τη φάση των ομίλων με τον Μπέντερ στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πορτογαλία με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε 2-1 την Ολλανδία και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Εκτός συνέχειας οι Ολλανδοί που συμπλήρωσαν τρεις ήττες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν (82′ Μίκελσεν), Κβιστ, Ζίμλινγκ (79′ Κρίστιαν Πόουλσεν), Έρικσεν, Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαρς Μπέντερ, Μπάντστουμπερ, Χούμελς, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (84′ Κρόος), Εζίλ, Ποντόλσκι (64′ Σέρλε), Μάριο Γκόμεθ (74′ Κλόζε)

Keywords
Τυχαία Θέματα