Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για το σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα του πατέρα της

23:11 4/5/2014 - Πηγή: Matrix24

«Είναι κάτι που αφορά τον πατέρα μου και σέβομαι την επιθυμία του να μην αναφέρομαι σε αυτό με λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά ήταν ένα γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ήμουν 6 χρονών όταν συνέβη και πάντα λέω «δόξα τω Θεώ» που ο πατέρας μου δεν χάθηκε εκείνο το βράδυ. Ήταν αργά, γυρνούσαν από κάποια έξοδο με τη μαμά μου, ο δρόμος γλιστρούσε και έπαθαν ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητικό.

Χτύπησαν και οι δύο, η μαμά μου όχι τόσο σοβαρά όσο ο μπαμπάς μου. Ήμασταν με τον παππού όταν χτύπησε το τηλέφωνο και του είπαν πως ο μπαμπάς χτύπησε πολύ σοβαρά. Από την αρχή, ο παππούς μας

είπε πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει ο μπαμπάς, δεν μας το έκρυψαν. Μας προετοίμασαν. Ήταν μόλις 33 χρονών και ύστερα από εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή.

Όμως προσπάθησε μετά από αυτό που συνέβη να προχωρήσει δυναμικά, όπως και έκανε, να μη μας κάνει ποτέ να τον λυπηθούμε. Όταν πια τον είδαμε μετά το ατύχημα, ήταν πολύ καθησυχαστικός. Μας έλεγε «Θα πάνε όλα καλά, θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα είμαι δυνατός. Να λέμε δόξα τω Θεώ που είμαι εδώ». Δυσκολεύεται κινητικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι τόσο δυνατός χαρακτήρας, που δεν τον κράτησε πίσω πουθενά. Αυτό που με έμαθε ο μπαμπάς μου είναι πως όλα στη ζωή μας είναι στιγμές και μια στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Γι΄αυτό δεν στεναχωριέμαι εύκολα. Όταν είσαι στα πόδια σου, περπατάς, τρέχεις, αναπνέεις, πρέπει να αντλείς ευτυχία από αυτό».

Συγκεκριμένα, για τον Νίκο Μουτσινά δήλωσε:

«Ο Νίκος είναι ο μέντοράς μου. Με έχει βοηθήσει και με έχει εξελίξει σε πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο περνάω ωραία, αλλά είναι και πολύ αυστηρός. Έχω ρίξει πολύ κλάμα, αλλά μου βγαίνει σε καλό, γιατί το κάνει για να με βοηθήσει και να με διορθώσει. Ξέρω πως είναι περήφανος για μένα. Αν δεν ήταν ο Νίκος, τότε με τη αποτυχία του Μega –γιατί αποτυχία ήταν- που δεν ήμουν ούτε τόσο γνωστή ούτε τόσο αρεστή, να μου πει «Έλα στο Δέστε τους», να με τσαλακώσει και να με φτιάξει αυτό που είμαι, τώρα μπορεί να ήμουν και σπίτι μου. Το να μη συνεργάζομαι μαζί του θα μου κοστίσει, γιατί με κάνει και νιώθω μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια. Του έχω μεγάλη αδυναμία. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος τηλεοπτικά για μένα».

Για την Μαρία Ηλιάκη είπε:

«Η Μαρία είναι φίλη μου. Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα τα πράγματα με τη Μαρία, για να βρούμε τις ισορροπίες. Αλλά τις βρήκαμε σύντομα. Και είναι Ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί και σε δύσκολες προσωπικές στιγμές. Και σε χωρισμό μου. Δεν θα ξεχάσω πως έχω πάει κλαίγοντας στο σπίτι της καλοκαίρι και μου έχει παραγγείλει μία τεράστια πίτσα. Μου έλεγε «σταμάτα, όλα θα κάνε καλά» και με χάιδευε. Η Μαρία ξέρει ότι μου συμβαίνει. Ήταν η πρώτη στην οποία μίλησα όταν γνώρισα τον Βασίλη. Μόνο η Μαρία το ήξερε. Είναι ένας άνθρωπος πολύ καλός και γλυκός μέσα της. Είναι το στιλάκι της λίγο διαφορετικό, αλλά είναι από τα κορίτσια που ποτέ δεν θα κάνουν κακό σε κανέναν άνθρωπο».

Ενώ για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε:

«Το πιστεύει πως πολλές φορές στο δρόμο μού λένε «Κατερίνα, μπράβο, είσαι πολύ καλό κορίτσι, σε αγαπάμε, γιατί σε αγαπάει και η Ελένη». Η επιρροή που έχει η ίδια και η αγάπη που έχει ο κόσμος στην Ελένη Μενεγάκη –και δεν το λέω καθόλου «γλειψιματικά» -είναι μοναδικά. Με έχει βοηθήσει πολύ και επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά, έχω πάει πολλές φορές στο γραφείο της και έχουμε μιλήσει. Μου έχει δώσει πολλές συμβουλές και εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα και τις κρατάω. Τις επαγγελματικές τις ακούω πάντα. Στα προσωπικά μπορεί να μην τις έχω ακολουθήσει όλες, αλλά τις έχω πάντα στο μυαλό μου».

Τέλος, είπε για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για τη σχέση τους:

«Έχω πρότυπο δύο γονείς πολύ αγαπημένους και δεμένους. Έτσι νιώθω τυχερή που με τον Βασίλη (Σταθοκωστόπουλο) θέλουμε να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί. Δεν θέλω να έχω μια σχέση που να βγαίνω εγώ με τις φίλες μου, εκείνος με τους φίλους του και να βρισκόμαστε μια στο τόσο. Στην αρχή, επειδή είχα βγει από μια μεγάλη ερωτικά απογοήτευση, τα είχα βάλει με όλους και όλα και δεν ήθελα τίποτα καινούργιο στη ζωή μου, ήμουν επιφυλακτική. Όμως τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Στη χειρότερή σου φάση, μπορεί να σου συμβεί το πιο όμορφο πράγμα, αρκεί να είσαι ανοιχτός να το δεις και να δώσει και λίγο χρόνο. Κάθε μέρα, ερωτεύομαι τον Βασίλη όλο και πιο πολύ».

Όσον αφορά το αν θα παντρευτούν αποκάλυψε:

«Όταν έχεις μια πολύ όμορφη σχέση, ο γάμος είναι ένα πιθανό επόμενο βήμα. Δεν έχει γίνει, όμως, κάποια επίσημη πρόταση και αυτά τα πράγματα δεν έχει νόημα να τα πιέζεις και να τα βιάζεσαι. Είναι ένας πολύ γλυκός άντρας που μου κάνει τα δώρα του και τις εκπλήξεις του, αλλά επίσημη πρόταση, όχι, δεν μου έχει κάνει».

Πηγή: www.entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα