Η ΣΕΝΙΟΡΑ ΠΟΥ EMΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΥΦΛΑ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

07:35 6/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για την Ματίλντε Μουρίνιο. Ποια είναι η κυρία; Η σύζυγος του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία στέκεται με αξιοπρέπεια και θάρρος δίπλα στον special one 30 χρόνια τώρα.

Οσοι λένε ότι πίσω από έναν σπουδαίο άνδρα κρύβεται μία εξίσου σπουδαία γυναίκα δικαιώνονται στην περίπτωση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο κατά πολλούς πιο επιτυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας απολαμβάνει μία εξαιρετική και μακροχρόνια σχέση με την Ματίλντε Μουρίνιο (Τάμι για τους οικείους της) η οποία επισφραγίστηκε με τα δεσμά του γάμου το μακρινό 1989. Για την ακρίβεια Ζοζέ

και Ματίλντε είναι σχεδόν μία ζωή μαζί, η σχέση τους ξεπερνά τα 30 χρόνια και έχει τις ρίζες της στα παιδικά χρόνια αμφοτέρων στην Πορτογαλία.

H σενιόρα Μουρίνιο προέρχεται από οικογένεια που αντιμετώπισε κατά καιρούς μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ξέρει να εκτιμά τον πλούτο που απέκτησε πλάι στο σύζυγό της τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Μουρίνιο την λατρεύει και έχει παραδεχθεί ευθαρσώς και δημοσίως ότι εκείνη είναι το αφεντικό στο σπίτι. “Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου” είχε δηλώσει ο Πορτογάλος ο οποίος με τη βοήθεια της γυναίκας του αφήνει εκτός σπιτιού την τεράστια ένταση της δουλειάς του.

Η Ματίλντε Μουρίνιο προστατεύει με θρησκευτική ευλάβεια την ιδιωτική ζωή τη δική της και της οικογένειά της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αγγλία, όσο ο σύζυγός της ήταν προπονητής της Τσέλσι, τα αγγλικά ταμπλόιντ έστρωσαν χαλί από λίρες στα πόδια της για μία, έστω, συνέντευξη. Εκείνη αρνήθηκε πεισματικά μέχρι το τέλος. Φωτογραφίες της ελάχιστες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ζει για τον εαυτό της, τους λίγους φίλους της και φυσικά τους γιους της τους οποίους λατρεύει.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι δεν της αρέσει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όσοι την γνωρίζουν καλά, βεβαιώνουν ότι είναι στέκεται πάντα στον πλάι του συζύγου της. Με ταπεινότητα στους θριάμβους και με θάρρος στις λιγοστές αποτυχίες. Ο Μουρίνιο εμπιστεύεται το ένστικτο και τη λογική της και εκείνη, 30 χρόνια τώρα, δεν τον διαψεύδει ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα