Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ RIVER PLATE ΕΓΙΝΕ …ΠΟΤΑΜΟΣ 7,8 ΧΛΜ.!

Τι κι αν η αγαπημένη τους ομάδα, η River Plate έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου; Οι οπαδοί της έφτιαξαν την μακρύτερη σημαία όλων των εποχών και την «κυκλοφόρησαν» τραγουδώντας στο Μπουένος Άιρες. 

Η αγάπη για την ομάδα τους είναι δεδομένη. Οι οπαδοί της River ξεχύθηκαν σαν πραγματικός ποταμός στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, ξεδιπλώνοντας μια σημαία που ξεπερνά σε μήκος την απόσταση …Χαλάνδρι – Ομόνοια. Τα 7.824 μέτρα

της λευκής-κόκκινης σημαίας είναι όντως πάρα πολλά για να γίνονται συγκρίσεις με πανό εξέδρας. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η τεράστια σημαία μεταφέρθηκε στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ομάδας, το θρυλικό Estadio Monumental -πριν καταλήξει μέσα σε αυτό- από τουλάχιστον 15.000 άτομα.

Να θυμίσουμε ότι η River Plate, η οποία είναι ο αιώνιος αντίπαλος της Boca Juniors στο Μπουένος Άιρες, έχει υποβιβαστεί το 2011 στη δεύτερη κατηγορία, ενώ έπειτα από ένα μέτριο ξεκίνημα φέτος, πήρε μπροστά και τα πάει μια χαρά στο πρωτάθλημα.

Πάντως, η μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο ανήκει στο Rotary Club International στην Ινδία, η οποία μπορεί να απλωθεί μια έκταση 50.000 τ.μ..

Keywords
Τυχαία Θέματα