ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ Ο Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και υπερκόπωση. Ο υπουργός παρά τις συστάσεις των γιατρών για ξεκούραση επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ένιωσε έντονη δυσφορία και πήγε στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις. Οι γιατροί

διαπίστωσαν ότι εκτός από τη βαριά ίωση που τον ταλαιπωρεί, έχει εξαντληθεί σε βαθμό υπερκόπωσης και του συνέστησαν να ξεκουραστεί. Ωστόσο, λόγω φόρτου εργασίας, ο κ. Στουρνάρας επέστρεψε στο γραφείο του, αποφασίζοντας να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο υπουργός Οικονομικών έμεινε άυπνος τη βραδιά της περασμένης Τρίτης ώστε να διαπραγματευθεί το πακέτο των εργασιακών μέτρων με την τρόικα, ενώ χθες Τετάρτη παρέμεινε στη Βουλή μέχρι αργά τη νύχτα για τη συζήτηση που γινόταν στην ολομέλεια του σώματος για τις αποκρατικοποιήσεις οργανισμών του δημοσίου.

«Θα ξεκουραστώ μετά τις 16 Νοεμβρίου», φέρεται να είπε ο κ.Στουρνάρας στους γιατρούς που του ζήτησαν να πάει σπίτι του και να ξεκουραστεί για να ανανήψει.

Keywords
Αναζητήσεις
ιοση υπερκοποσης, υπερκοπωση και ιωση
Τυχαία Θέματα