ΗΠΑ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ

Στο Οχάιο -μια Πολιτεία όπου υπολείπεται του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα- περιοδεύει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Σήμερα ο Μπάρακ Ομπάμα είχε… ρεπό και αύριο θα αναχωρήσει  για το Ουίλιαμσμπεργκ, στη Βιρτζίνια, όπου θα παραμείνει τρεις ημέρες για να προετοιμαστεί για το ντιμπέιτ του Χέμπστιντ, στις 16 Οκτωβρίου.

Μετά την απογοητευτική εμφάνισή του στις 3 Οκτωβρίου απέναντι στον Ρόμνεϊ ο Ομπάμα σκοπεύει

να δώσει στους Αμερικανούς “να καταλάβουν τι πραγματικά θα κάνει (ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών) εφόσον εκλεγεί”, εξήγησε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, προαναγγέλλοντας έτσι μια πιο δυναμική στάση του Δημοκρατικού προέδρου στο ντιμπέιτ, όπως αυτή που τήρησε ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέναντι στον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Ρόμνεϊ, τον Πολ Ράιαν.

Από τις εννέα δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά το πρώτο ντιμπέιτ, οι οκτώ δείχνουν ότι ο Ρόμνεϊ είτε έχει κλείσει τελείως τη διαφορά του με τον Ομπάμα, είτε προηγείται ελαφρά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Οι δύο υποψήφιοι επικεντρώνονται πλέον στις Πολιτείες όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να αυξήσουν τα ποσοστά τους ή να περιορίσουν τη διαφορά που τους χωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα