ΙΡΛΑΝΔΙΚΟΙ… ΧΟΡΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

15:10 4/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Με πρωτότυπους τρόπους επιχειρούν οι Έλληνες του εξωτερικού να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη για τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά και με αφορμή τις απαξιωτικές δηλώσεις του Ιρλανδού υπουργού Οικονομικών, δεκάδες Έλληνες έστησαν… χορό στο κέντρο του Δουβλίνου, δίνοντας τη δική τους απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περαστικοί και φίλοι Ιρλανδοί χόρεψαν μαζί με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, ενώ συζήτησαν μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Η εκδήλωση είχε επιτυχία,

καθώς είχαμε μια αξιοπρεπή και όμορφη παρουσία, προσελκύσαμε θετικό ενδιαφέρον προς τη χώρα μας και μεταδώσαμε αγωνιστικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς», επισημαίνει η Δρ. Θωμαΐς Κακούλη, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας.

«Ευχαριστούμε τον αδελφό Ιρλανδικό λαό για τη συμπαράστασή του και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τέτοιου είδους πολιτιστικές διαμαρτυρίες στην Ιρλανδία για την ενημέρωση του κόσμου και για την αποκατάσταση του καλού ονόματος των Ελλήνων», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα