Ισοπαλία με χαμόγελα στα Πηγάδια

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους του στο πρώτο ημίχρονιο έχοντας συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας (πάνω από 60%) χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κλασικές φάσεις μπροστά στα καρέ του Ράντμαν.

Ο Ατρόμητος, ο οποίος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κατά το πρώτο 45λεπτο, ζήτησε το γκολ στην επανάληψη με τη δραστηριότητα του Μάντζιου και του Ναπολεόνι. Ο τελευταίος μάλιστα έχασε και τις δύο καλύτερες ευκαιρίες των Περιστεριωτών στο ματς σε διάστημε πέντε λεπτών.

Το τελευταίο τέταρτο βρήκε

την Ξάνθη πάλι στην επίθεση και τον Ντάνι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 84′. Εφόσον ούτε και σε εκείνη τη φάση επιτεύχθηκε γκολ, το 0-0 σφράγισε τη μοίρα της αναμέτρησης.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60′), Σολτάνι (Ράνος 86′), Μάνταλος (Ντάνι 68′).

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65′), Μπρίτο, Σουμπίνιο (Καραγκούνης 83′), Μάντζιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα